Petra van Lith

Praktijk voor Klassieke Homeopathie

 

 

 

 

Nieuwsoverzicht


Terug naar overzicht

09-11-2014

Vaccineren....een keuze!

Als ouders willen we het beste voor onze kinderen. Vaccinaties horen ogenschijnlijk bij het 'gezond' opgroeien van onze kinderen. Maar heeft u zich weleens verdiept in alle achtergrondinformatie over vaccineren? Bent u zich ervan bewust dat u een kéuze heeft? Dat vaccineren niet verplicht is?

En voor de 'oudere' lezer; gaat u automatisch de griepprik halen omdat u een uitnodiging krijgt? Kent u de verschillende onderzoeksresultaten over de effectiviteit van de griepprik?

Wat weet u van de HPV-vaccinatie die aan jonge meisjes van 13 jaar gegeven wordt? Waarvan te weinig bekend is wat de effecten op deze meisjes zal zijn?

Allemaal vragen die door de Nederlandse Vereniging Kritisch Prikken (NVKP) beantwoord worden. De NVKP is een vereniging van ouders en behandelaars, die wil voorzien in goede, objectieve, wetenschappelijk onderbouwde informatie over vaccinaties.
Op hun website www.nvkp.nl kunt u veel achtergrondinformatie terugvinden over de verschillende vaccinaties. Over de zin en onzin van de vaccinaties en hun bijwerkingen.
Wanneer u specifieke vragen heeft, dan kunt u die via de infolijn stellen.

Laat u informeren over vaccineren!Terug naar overzicht